2 år idag

 Nu har jag letat i arkivet ska ni veta ;) Inför valborg 2015 så införskaffade jag en så kallad "ovve" Ett plagg jag hade sett flera vänner bära men inte trodde var något för mig. Jag var med i Valborgsreveljen det året och arrangerade valborgsfirandet, vi som gjorde det skulle ha ovve bestämdes det så jag tog fint och skaffade en. Och inte en sekund har jag fått ångra det! ;) Det är mitt mest älskade plagg som jag lägger ner både tid och pengar och kärlek på haha! Här kan ni läsa vad jag skrev om det årets valborg! Det har nu gått två år och idag, den 29 april, fyller min overall 2 hela år!
På första bilen ser ni hur den såg ut på Valborg 2015, andra bilden är välkomstgrillningen hösten 2015, tredje bilden är välkomstgrillningen 2016 och fjärde bilden är från idag haha! Mycket har hänt, vi har varit på en hel del roliga och konstiga äventyr och än är det inte slut ;) <3 
 
   
   
 
 
 

En lördag

Lördag, jag startade dagen med att kliva upp klockan 8 och läsa igenom mina anteckningar en sista gång innan jag traskade iväg till skolan där det var dags för terminens andra försök på Medicintentan. Vilken jävla skittenta, fy fan. Känns så jävla hopplöst, dom vill verkligen inte att man ska klara skiten.. :( det brukar alltid var en omvärdnadsåtgärdsfråga, det har hänt att det varit två. Dessa frågor är skitsvåra och ger mycket poäng, kruxet är bara att man i stort sett aldrig vet vad man ska svara på dom! Och man hittar liksom inte svarer i böckerna heller känns det som. Idag var det inte en sådan fråga, utan 4. FYRA!!! Fuck. Över till något roligare! Efter tentan mötte jag och A upp med Linus och Madde på stan för lite shopping och fika! Vi köpte lite rekvisita till i morgon då det är valborgsfest! På dagen är det 5-kamp och grejer, då har vi att lag där, vi fyra som handlade och två till, och på kvällen är det sittning med tivoli-tema! Kvällen avslutas på Oscars, deras sista öppetkväll någonsin! Komer bli en sån jäkla fest ;) 
 
 "Vill ni vara med på kort?" Tydligen inte haha!

Galaxy S7

Den är här! :D Min nya mobil <3 Förut idag tog jag mig en tur ut till Lillänge för att fixa två ärenden. Det första var att hämta min nya mobil som jag köpte förra helgen :) Det blev en Samsung Galaxy S7! :D Ingen S8 och ingen edge utan en vanlig fin liten S7a ;) Funkar alldeles prima åt mig det! Är trots allt en stor skillnad jämfört med min gamla, en S5a haha. Så nu på kvällen fipplar jag och strular på med att byta telefon! Ett nytt simkort också så ska försöka klura ut något smidigt sätt att få över alla gamla kontakter till nya hehe. Men man känner sig som en ny människa när man har en ny telefon, helt sjukt att teknologi idag har sån jävla makt över oss! :O Det andra ärendet tar vi senare tycker jag ;) I övrigt har jag ikväll tvättstugan och håller tummarna att jag får klart några maskiner i alla fall, och ska plugga inför i morgon också. Då är det dags för tenta minsann!