Crimson peak

Hej hopp alla! Idag är det äntligen dags för halloween och fest och grejer! <3 <3 <3 Ser så fram emot ikväll, kommer bli hur kul som helst men först, igår kväll! :D
Igår kväll åkte ju jag och hjärtat in till stan där vi gick på Allstar för lite käk, riktigt riktigt gott var det. Dock tog det en hel evighet att få maten så det blev lite stressigt att hinna äta innan bion började, tur att allstar ligger alldeles bredvid bion :D Men när vi stressat i oss den väldigt goda maten så skyndade vi till filmen, crimson peak! Jag har inte bestämt mig än om den var skitbra eller bara helt jäkla konstig xD Den var dock inte lika läskig som jag väntat mig så det var faktiskt lite av en besvikelse :/ Men en riktigt härlig kväll blev det :)
 
  
 

Haunted walk och skräckquiz på oscars

Igår var det hallooween-fix på skolan minsann! Först ordnade IC (internatioenlla utskottet) Haunted walk, vilket är att L-huset på skolan förvandlas till spökhus! :D Sjuk bra gjort, precis som förra året (jag tyckte det var läskigare förra året men kan bero på att det var första gången jag gick det haha). Jag gick med Hanna och vi två hade ju redan sminkat oss inför Oscars så det kan vara som så att vi råkade skrämma några av dom som skulle skrämma oss xD Stackarna ;) Här kan ni läsa om haunted walk och oscars från förra året! :D
Efter det var det dags för oscars där Seksih gjorde klart för sitt skräckquiz! :) Efter en massa strul med försvunna papper och att mitt spotify totalt spårade ur och tog bort låtar från spellistan samt bytta plats på alla låtar, så blev det faktiskt en ganska lyckad kväll. Det var första gången vi gjorde något sådant så jag hoppas folk har överseende! ;) Nu ska jag dock inte skriva mer utan göra mig i ordning för lite middag och bio med hjärtat, lite spontant påkommet haha! Berättar i morn vilken film men kommer bli awesome!;) (kommer krama hjärtat så hårt hela natten och kanske till och med sova innerst! Livrädd redan innan, bra där Ida!)
Så här såg i alla fall jag och Hanna ut igår! :D
 
  
  
  
Linserna gör sjukt mycket! :D Älskar dem <3
 

Babyshower i Brunflo

Usch nu har det varit mycket om plugg plugg och plugg här så nu tar vi och pratar om nå roligare istället! För några veckor sedan ( den 10 oktober för att vara exakt) så var ju jag och hjärtat iväg och hjälpte till att ordna en överraskningsbabyshower! :D Robin och Therese blev riktigt överraskade och också väldigt glada.Här är i alla fall några bilder från dagen som sedan utvecklades till taccoskväll med nästan hela gänget!
 
(Jag och min kamera är inte riktigt överens, därfav är bilderna lite gryniga...) :(