Ogräs och annat

Dagen so far har bestått i att måla en vägg i källaren (första lagret), rensa ogräs i rabatten och mellan plattorna, har kommit halvvägs på plattorna och nästan hela vägen på rabatten ;) Sedan har Sara varit hit på lunch, vi år resterna av tacopajen (så jäkla gott!) och så var vi till Ica en sväng innan jag gjorde henne sällskap hem innan jag fortsatte till Knuten där jag köpte middag med hem till mamma och mig. :D Fullspäckad dag helt enkelt ;)
 
   
 
 

Fått massor gjort!

Idag har jag besiktat bilen, det gick precis som väntat! Jag har tagit mig till Ånge där jag har börjat rensa rabatter hemma hos mamma, vi har handlat, mumsat i oss en massa smultron, körsbär och jordgubbar, lagat världsgod tacopaj (blir rester av det till lunch i morn!) och röjt i källaren. Fått sålt på en gungstol och lagt ut en massa annat, nu jäklar ska vi få ordning på huset ;) Inte lätt när man ska försöka se vad som ska vara kvar och inte i ett hus där man sparat och levt i 20 år och försöka få 3 våningar (6 rum och kök) till att få plats i en lägenhet på kanske 3 rum och kök. Det är ett bamsejobb det! ;) Då mamma hjälp mig flera gånger då jag har flyttat (har ju blivit ganska mycket dom senare åren tyvärr...) så är det ju inte mer än rätt att jag i alla fall hjälper till en sväng nu när det börjar närma sig för henne. Någon som vet någon bra lägenhet eller så? ;) Eller någon som kanske är sugen på hus? :D
 
 

Nöjd kille

Tänk att denna lilla fis snart blir 5 år! Helt otroligt vad tiden går fort ;) Min lilla kanin haha, 6 barns far och farfar till (minst) 4 kaniner till! Han blir så himla glad nu på dagarna när jag plockar med mig grönt up ptill lägenheten, så varje kväll när han kommer in från uteburen på balkongen så är buren fylld med något spännande gott, för vem tackar nej till maskrosblad, äppelträdskvistar och rönnlöv? ;)