Engelforstrilogin

För några dagar sedan så läste jag klart en bra boken "Nyckeln", vilket är sista delen i Engelforstrilogin. Så tänkte därför passa på att tipsa om den bokserien. Handlar om ett gäng tjejer som råkar vara häxor och ska rädda världen. Ungdomsböcker men funkar även för de lite äldre skulle jag kunna tro. Mig passade dom i alla fall ;) Det är långt ifrån de bästa böckerna jag läst men dom är helt klart läsvärda! Alla tre böckerna har bra "skurk" och bra dialog så dom får helt klart tummen upp :) Sedan tyckte jag kanske att dom saknade det där lilla extra som får mig att verkligen älska böckerna men trots det hade jag bitvis svårt att lägga ifrån mig dom, och jag har ju införskaffat alla tre så det säger väl en del haha!
Under bilden kan ni läsa lite kort om första boken.
Bokenserien får 3 av 5 Tvättbjörnar :D
 
"Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.
En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De har inget gemensamt. De vet inte hur de kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva."

Anpassning pågår

Hela dagen igår spenderades i Ånge där A skruvade på min bil och jag umgicks med syster min :) Vi var på pokemonjakt och hade riktigt kul faktiskt! Träffade även både pappa och mamma en sväng samt en massa annat folk. Ånge var i alla fall en guldgruva av pokemon, jag hittade hela 13 nya sorters pokemons som jag inte hittat förut! Jag fångade väl närmre 70 pokemons totalt och gick från level 12 till 15! ;) Vi gick någonstans mellan en mil och en och en halv mil, vilket känns i benen idag! Jag och A sov i stugan också från torsdag till fredag, så jäkla mysigt! :D I skrivande stund håller jag på att föra över en massa från den gamla datorn till den nya, som alla länkar till olika bra sidor som jag sparat, bilder ska föras över och den nya datorn ska anpassas så som jag vill ha den! Är så himla kul med nya grejer även om jag inte riktigt kommer överens med den nya datorn än. Som tangentbordet, det gamla var större och det nya mer ihoptryckt så när jag rör händerna så som jag brukade så kommer jag åt fel tangenter hela tiden xD Men jag börjar redan vänja mig ;) Det är också helt sinnessjukt skönt att använda den nya datorn som startar på några sekunder, internet startar också på direkten medan det på gamla datorn tar ca 5 minuter att starta datorn och lika lång tid att sedan få igång internet! Märks att den var slutkörd nu :/ Men kommer sakna den!