Något som kommer från insidan av en bil

Idag åkte jag och mamma till Lombäcken och grillade hamburgare tillsammans med Ove och Berit, det var otroligt mysigt! :)
Just nu sitter jag i ett garage och lyssnar till när kunniga människor sysslar med något som kommer från insidan av en bil ;) 
Det är betydligt roligare än det kanske lät som bara så ni vet xD bloggar från telefonen så (first time ever) så några bilder blir det tyvärr inte, det kanske kommer vid ett annat tillfälle.
Ha det bra folk ^^

Trocadera karameller

Det är svårt att förklara känslan när jag igår kväll kom in på shell och upptäckte att de hade Trocadero-godisen. Jag tog en påse, jag tog två, jag övervägde att ta tre men sansade mig. Det finns få godisar som är så extremt underbart goda som trocadero-godisen :'D
Ja, jag vet, jag är bra konstig xD
Men i alla fall, TUMMEN UPP åt Shell ;)<3
 

Zebra

På jaktboden hittade jag i alla fall hälften av det jag skulle ha, vilket jag är väldigt nöjd med :) Resten skulle de få in nästa vecka ås får bli ett besök till innan det är klart.
Jag svängde också förbi hos fina Sara som köpt en ny tavla, vilket gjorde att jag köpte hennes gamla :)
Och den är så underbart vacker, jag har velat ha en sådan i över ett år men inte kommit mig för att köpa den x) Och nu då så fick jag chansen, helt perfekt! :D
ska bara se vart den ska sitta först så får vi se hur det slutar ;)