Det tar sig

Hej på er! Igår tog jag tåget till Ånge för att hjälpa till i huset! Vi är inne på slutspurten nu, torsdag (i morn) är sista dagen! Sedan är huset inte vårt längre. Eller vårt och vårt, inte mammas längre haha! Fortfarande en del kvar att göra så fullt upp! På kvällen igår blev det middag med mamma och lillebror innan jag åkte en sväng till till huset. X) Kämpa kämpa!
 
 

På stan

 Hej på er! Igår var jag hemma och fixade och donade med lite saker. Sedan passade jag på att fixa lite ärenden på stan och efter det mötte jag upp med Matilda, Olivia och Julia. Vi gick på Waynes och tog en långfika och strosade runt på lite affärer. Superkul att träffas igen! Var ett tag sedan sist ;) Extra kul också att hinna träffa Olivia innan hon drar iväg på äventyr borta i London! :D På kvällen sedan blev det middag (korv ägg och pärer, mums!) och att kolla på säsongens sista avsnitt av Game of thrones. SÅ JÄVLA BRA! Omg Littlefinger säger jag bara, lätt en av de bästa scenerna i hela serien. Om ni frågar mig! :)
 
 Så här fin kan man vara på Hobbyboden ;)

Öland - Väderkvarnar överallt

 Hej på er! Det fanns verkligen en hel del "småsaker" att kika på på Öland! Andra dagen stannade vi efter vägen på ett ställe och kollade på dessa fina väderkvarnar! Överallt vi åkte kunde vi se olika varianter av väderkvarnar, gjorde i trä, gjorda i sten, stora och små. De var verkligen superfina! Vi stannade i Lerkaka där det var flera väderkvarnar på rad varav minst en alltid var öppen så man kunde gå in och kika! De stod uppradade längs vägen och parkera gjorde man på en liten rastplats typ haha! Här kollade vi också på en runsten som dock inte fastnade på bild ;) En annan sak som inte heller kom med på bild är alla gravfält med stenar och högar som vi passerade! Vi stannade inte vid någon utan nöjde oss med att kika från bilen när vi passerade, vilket kändes helt okej. Väderkvarnarna var verkligen supermysiga att stanna och kolla på, men som alla andra stopp var vi inte där speciellt länge. :)