Lampor Fina/Fula?

I förra veckan köpte jag ju nya hallampor som A satte upp igår! Jag tror jag gillar dom, syrran sa att dom var SKITFULA och en kompis tyckte dom var snygg (och nej, hon sa det itne för att vara snäll haha! Inte om jag känner henne rätt) ;). A tycker dom är ful men han vet inte vad han vill ha för lampor istället. Men jag vet inte, jag gillar dom samtidigt som dom är ful? xD I vilket fall som helst är två fula lampor bättre än inga lampor alls! ;) Tycker jag i alla fall.
Vad tycker ni; Fina eller Fula?
 
Lampskärmar från Clas ohlson 199:- st

Verkstadshäng och skoterrace

I fredags kväll åkte jag till Ånge där det blev verkstadshäng hela kvällen! Killarna skruvade på skotrarna och jag umgicks med hundarna och katten. Vad tycker ni om verkstadsselfien jag tog? ;) (bild längre ner!) Är jag inte vacker? HAHA! xD På lördagen blev det en tur till Parteboda där det var dags för årets upplaga av veteranskoterracet! A och Johan åkte skoter dit medan jag tog bilen med Max. Där träffade jag en mängd härligt folk, käkade grillade hamburgare och sedan åkte jag på skotern med A hem hihi <3 Innan vi åkte tillbaka till Östersund så hälsade vi på mormor och morfar en sväng, där hämtade jag lite nya blommor som jag ska försöka att inte ha ihjäl ;) Samt fick en jättefin inflyttningspresent som ni ska få se någon dag!
Jag hade med mig kameran men inte haft tid/ork/lust att gå igenom bilderna än så de får ni en annan dag. Tills vidare får ni några härliga mobilbilder ;)
 

Bokrea och shopping

I morse skrev jag tenta. Troligne underkänd. Nu vet ni det så då går vi vidare! Efter tentan jobbade jag en del och sedan var det dags för Kårlunch (lunch med kårstyrelsen). Efter det så tog jag resten av dagen ledig då man inte orkar allt för mycket efter en tenta (konstigt me sant) och gick ner på bokrean. Ojojoj! Jag som älskar böcker :s Blev hela 5 (!) stycken som fick följa med hem ;) En om trettioåriga kriget, en om yoga, en roman om en kärlekshistoria på vikingatiden, en deckare och så slutligen en bok med svenska folksagor! Vilken underbar blandning <3 Med hem följde också en yoga-matta (från hm?) och nya lampor till hallen (från clas ohlson). Så nu jäklar, ska jag försöka påbörja lite yoga/pilats/tai shi här hemma ;) Men nu måste jag göra annat, vi hörs :)