I don't know when to quit

Hej på er! Onsdag idag och halva veckan är gått., tiden bara springer i väg! Jag har idag uträttat en del ärenden, varit intill skolan där jag var på bibblan och träffade några kompisar som hade köpt märken av mig som har kommit nu. Mitt senaste märke låg nämligen i brevlådan när jag kom hem i söndags :) Har ni sett filmen Zootropolis? Då känner ni igen märket ;) Målat av mig i Paint, som vanligt haha! Så ska posta i väg de till dom som köpt i veckan, en tråkig grej är dock att flera märken var felsydda. Supertråkigt! Har alltid varit så himla nöjd med resultatet när jag köpt märkena från atmax, men nu är jag väldigt besviken. De märkena som är rätt är brs, men det är flera som saknar brodyr på olika ställen... Har mejlat dom och hoppas nu att det ska lösa sig på ett bra sätt :) Vidare har jag idag varit ner på stan, köpt kuvert och var en snabb sväng på coop. Köpte potatis och så lite sallad som blev en sen lunch. Jag har lagat middag, blev torsk, hollandaisesås och kokt potatis. Så jäkla gott! Medan jag åt middagen så kollade jag också på ett avsnitt av Spökjakt med Jocke och Jonna på youtube, så kul att kolla på! Tror egentligen inte på spöken samtidigt som det ju finns en hel del konstiga saker som inte går att förklara, så jag vet inte haha! Tvivlaren ;) Men kan starkt rekommendera den youtubeserien! Ska se fler avsnitt framöver tänker jag haha!
 
 

Morsdag, stugfix och hemkomst

 Sista helginlägget haha! I Söndags var det morsdag så jag och syster åkte ut på blomsterjakt! De 3 första ställena vi provade var stängda (vi var ute i jättegod tid förstår ni) men det fjärde var öppet och där hittade vi en så jääääkla fin bukett! Helt makalöst vacker. Så den och ett kort köpte vi med oss och lämnade hemma hos mamma som inte var hemma ;) Så hon fick en fin överraskning när hon kom hem. Sedan hälsade vi snabbt på mormor också. Sedan släppte jag av henne då hon snart skulle börja jobba och så åkte ag till A's mormor och morfar där han var. Vi bjöds på lunch innan vi åkte till stuga för att fixa vidare me3d det vi började med i fredags. Så en bit på vägen kom vi! Jag passade också på att kratta lite och börja fixa utomhus också, då jag ändå bara var i vägen inne i stugan ;) På kvällen så hämtade jag Milo och åkte hem till Östersund där det var en mycket nöjd kille som äntligen fick komma hem! Han var hos mamma i hela tre veckor! Ojoj vad jag har saknat honom <3 
 
 

Jobbintro

God kväll alla hörliga glada och sura och allt möjligt där emellan människor! ;) Här sitter jag vid köksbordet och borde gå ut med soporna och gå och lägga mig. Vilket jag också ska så fort jag skrivit klart det här inlägget :) Idag hade jag mitt andra intro på sommarjobbet, samt lyckades komma med i något så jag ick en liten biobiljet! ;) är lite för trött för att förklara hur och så vidare men kul var det haha. Kom hem vid strax före 5 och la mig och chilla på sängen, dödstrött efter så många nya intryck! Men trivs så jäkla bra och tycker det är superkul! Vid halv sex somnade jag där liggandes på sängen, och vaknade igen vid 8 tiden. Så har sedan dess fått i mig en heldålig middag (en risifrutti) och också beställt hem en liten grej ni ska få se när den kommer! :) Men nu känner jag att jag bara svamlar på haha, så ni får sova så gott så hörs vi i morn istället! :)