Besök

 Igår så kom Sara och Akira på besök till Östersund! Vi åt tacosmiddag och promenerade in till stan där vi hälsade på Penny och hade det trevligt. När vi kom hem så hade vi tänkt spela sims man var båda på tok för trötta så vi gick och la oss istället xD
Så vi spelade lite sims på morgonen istället, åt tortilla frukost och var ut i skogen en sväng med Akira innan Anders och hans kompis kom och hämtade oss och vi åkte till Ånge (jag ska tydligen ut ikväll, haha). Är lite avis eftersom Sara har the sims 4 och vilket inte jag har x'D Men det var kul att se hur det ser ut! :)
Mn nu ska jag byta om så vi hörs! ;)
 
 

En lite annorlunda skoldag

Igår hade jag en himla lång dag så hade inte tid för datorn överhuvudtaget :O
Men i alla fall så hade jag grupparbete, lunchmöte, KTA- patientens personliga hygien, middagsmöte och så avslutade jag dagen med att joba på Oscars.
Så istället för att ha med mig block och penna till skolan, vilket man ju brukar, så fick min tandborste, tandkräm, deodorant och tvål följa med! Ja, alltså... Vi hade praktiska moment i skolan om hygien xD Vilket var att tvätta varandra under armarna, byta lakan i en sjukhussäng medan en människa ligger i den och borsta varandras tänder o.0
Vi slutade lite tidigare än tänkt därifrån så skyndade ner på stan och handlade lite nödvändigheter, nya flour-tabletter (åt sådanna när jag var liten och HATADE dem, nu finns dom med annan smak än mint och svartvinbär är jättegoda! Typ som godis o.o), ett litet skrivblock (nostalgi från grundskolan) och en ny kalender då en uppdatering på samsung gör att jag starkt ogillar deras kalender numera... x)
Jobbade sedan till runt 20 i 1 så är väldigt tacksam över att jag är ledig idag!
 
 
 
 

Ingen speciell dag alls idag

Har idag inte gjort nå speciellt, varit på skolan, varit på ordförandemöte, varit på affärn...
Ja ni ser ju, inte något speciellt idag alls så bjuder istället på denna underbart roliga bild på MIG SJÄLV ;)
Den är från skoterracet (fick den av sara) så varsågod :)