Fredagsmys

Hej på er! I går kväll så fick vi finbesök! Syster och P kom hit och såg på film och spelade spel med oss! Så jag köpte in både chips, läsk och godis för det ;) Ett riktigt "fredagsmys" alltså haha!  Vi såg filmen Unstoppable, som handlar om ett skenande tåg, och sedan spelade vi Ticket to ride. En jäkla tågkväll haha! Sedan sov dom över på soffan innan dom klev upp tidigt och åkte :) 
 
 

Bröllop!

Hej på er! Idag ska vi iväg på bröllop! En av A's kusiner som ska gifta sig, och då kom jag och tänka på sist vi var på bröllop, även då när en av A's kusiner gifte sig. Jag har så fina bilder från den dagen och kom ju på att jag har inte visat dom för er förut! Så medan vi är på bröllop idag så får ni se ett litet smakprov från förra bröllopet ;) Det var nere i Trosa och allt var så fantastiskt fint! Fin ceremoni, fest hela kvällen och allt så där fint som det ska vara :) Det är hela 3 år sedan nu! Helt sjukt, tänk att dom här två idag har flyttat tillbaks till Sverige från Norge, köpt ett gigantiskt hus i Parteboda och hunnit med att skaffa, inte bara ett, utan två små underbara bustroll till barn! ;)
 
Alla kusiner på bild, utom en som tyvärr inte kunde komma.

Tobiasregistret

Hej på er! Titta vad jag fick idag :) Jag är nu en del av Tobiasregistret! Det borde alla som kan vara tycker jag då det kan rädda liv. Tobiasregistret handlar om att donera stamceller, vilket bland annat görs till leukemipatienter. Det enda jag behövde göra var att anmäla mig, fylla i en hälsodeklaration (superenkelt!), efter det fick jag hem ett litet paket med ett topsing-kit, topsade insidan av munnen och postade tillbaka. Och nu finns jag i registret :) Ifall det skulle visa sig framöver att jag matchas mot en patient så kan jag rädda den människans liv genom att donera stamceller. Hur fint är inte det? Och det är så nära smärtfritt som möjligt för mig, inte värre än att lämna blod (så som jag förstått det) och är inget stort ingrepp. Så har du ändå inget annat för dig så tycker jag du borde gå med du också! :)