Augusti del 3 Hemma igen

Hemma igen var det full fart med att jobba, planera nollning och njuta av det sista av sommaren. En dag hade jag och Therese spontant lite picknick, vi hade med en massa götta ut och satt och solade, pratade och lite så! Även Milo fick vara med. Sedan cyklade vi in till Minnesgärdet där vi mötte upp med en massa annat härligt folk och spelade lite volleyboll! Lagom till att solen började gå ner gick vi ner till stranden och hoppade i storsjön! Det var faktiskt inte så kallt som man skulle kunna tro men inte var det varmt heller ;) Det blev årets första dopp i svenskt vatten (och det enda där jag faktisk hade badkläder på mig....)
 

Augusti del 2 semester - Småland och Stockholm

Andra halvan av min lilla semesterresa var jag i Småland, närmare bestämt i en liten stad som heter Tranås. Där hälsade jag på Josefine och hade massa skoj! Dels så firade vi hennes födelsedag med picknick och fina vänner, många härliga promenader, en tur till Gränna (där vi köpte på tok för mycket polkagrisar!<3) och finmiddag på Strandbaren sista kvällen. Hur underbart som helst och underbart väder hela resan. Kan inte bli bättre :D På hemvägen sedan hade jag några timmar i Stockholm mellan tågen så då passade jag på att käka glass i solen med Nicklas, en sån där socionomstudent från skolan. ;) Det var också trevligt! När vi gick runt där i staden så var det plötsligt avspärrat, det var tydligen Triathlon! Vi såg när de stackarna cyklade förbi i en väldans fart ;) Efter det bar det sedan av hem till Norrland igen, det är som dom säger! Borta bra men hemma bäst ;)
 

Augusti del 1 semester - västkusten

I augusti  passade jag på att ha lite semester! Så jag åkte ner till Västkusten och hälsade min klasskompis Sara. Vi åkte runt en himla massa och hann besöka både Uddevalla, Orust och Grundsund! I Uddevalla grillade vi till middag med Malin, sedan traskade vi ner till ett garage-party elller vad jag ska kalla det och sist blev det utgång till ett ställe som jag redan glömt vad det hette, dom hade rusktigt goda hallonmojitos i alla fall! När vi var på Orust passade vi på att gå på kräftskiva hos Jessica med en himla massa trevligt folk! Jag hade så himla roligt, den kräftskivan kommer jag sent glömma haha ;) Och i Gundsund njöt i alla fall jag av att ha havet alldeles bredvid mig och lukten av havsvatten i näsan. Sara visade mig runt lite i "stan", vi var ut till ett ställe som heter Nordens ark som är ett zoo där de föder upp utrotningshotade arter och lite så. Skitbra ställe! :) Vi grillade också med en tjej som hette Klara och sedan hade alla mina dagar där tagit slut! Så då bar det av mot Småland....
 
Detta är då ett ytterst begränsat urval av bilder från kräftskivan haha xD 
Havet!
"Strandpromenad" enligt Bohuslän!
Bästa frukostutsikten <3
Minns inte vad det här var för liten filur, men söt var den!
Röda pandor
Bekvämaste sovställning /Järven
Pallaskatt
Bebis pallaskatt
Solnedgången min sista kväll där :O