Halsont, studiebesök och kick-off

Hua vilken dag! Har knappt sovit i natt då jag haft så ont i halsen och sväljsvårigheter, och eftersom det går halsfluss på skolan så blev jag aningen skraj! Så idag blev jag hemma från praktiken ifall att (vill ju inte smitta någon i så fall!) och ringde till hälsocentralen där jag fick en tid klockan 3. Sköterskan kollade och konstaterade att det inte var hasfluss utan en förkylning med halsont (tack och lov eller?). Så då kände jag att jag kanske kunde vistas bland folk ändå. På vägen in till stan råkade jag dock ta fel buss så istället för att åka direkt in till stan så tog jag mig ett varv runt Frösön, haha! Kom in till stan alldeles lagom tills det var dags att gå med skolan på ett studiebesök på sjukhusets operationsavdelning. Det var riktigt riktigt kul och givande. Efter det gick jag hem via Ica där jag handlade något ätbart och när jag kom hem lagade jag stuvade makaroner och korv :D<3 Hur gått som helst. ;) Efter det har jag hunnit somna en sväng på soffan och vakna yrvaken och nu så har jag bloggat :)
Just ja, jag skulle ju berätta vad som hände igår! Nu glömde jag ju dock att ta bilder vilket är supertrist... Men vad som hände var i alla fall att Kult hade sin kick-off! Vi höll till ute i Fornborgslokalen (som är en festlokal på Frösön, typ) och käkade god mat och efter det körde vi en liten 5-kamp som jag och en av Fridorna hade knåpat ihop, det blev musik-quiz, charader och stafetter. Jag hade en riktigt kul kväll och de flesta såg nöjd ut (dom har inte vågat säga annat i alla fall)! xD
Nu ska jag och Milo mysa i soffan en sväng, hörs!
 
  
Jag när jag insåg att jag tog fel buss! xD
 

Seksihs Julsittning

I helgen var det dags för Seksihs Julsittning! Det belv riktigt lyckat tycker jag, vi hade tema Jul (fritt att tolka) och körde jultema rakt igenom men spex, sång och musik. Vi käkade underbart god Oxfilé med potatisgratäng och tillbehör. Några kompisar körde ett underbart roligt spex (de sjöng och dansade!) och vi hade roliga charader och ja det blev en riktigt rolig kväll helt enkelt! Efteråt gick vi på oscars och fortsatte vår kväll där :) Jag var utklädd till vinter med vita kläder och snöflingesmycken ;) Glömde ta bild innan sittningen så ni får nöja er med en från när jag kom hem, lite sliten och sådär ;) Nu ska jag fixa i ordning för ikväll, vad som händer då får ni veta i morn! :D
 
  
 

Lite fredagsgnäll såhär på fredagkväll

Jo ni... Jag som klagade i början på veckan över mina dagar! I onsdag hade jag ju ganska mycket men eftersom jag omprioriterade så blev dagen lite lugnare, hade riktigt kul på medlemsmötet samt efter mötet! Igår däremot så började jag dagen med plugg på skolan runt 9 tillsammans med Linda (som har praktik på samma ställe som mig), fixade inför seksihs sittning och käkade lunch. Klockan 13 var det dags för vår första huvudhandledarträff med praktiken vilket gick bra, den skulle hålla på till 16 men vi var klar till 15 så då åkte jag ohc Linda upp till praktiken där vi skulle göra kvällspass! När klockan slog 21 gick alla hem förutom jag och nattpersonalen som jag skulle följa med i någon timme för att kika hur det fungerar på natten också. Så jag slutade klockan 23 igår. Det var väldigt kul att få ännu ett perspektiv på äldrevården! Gick hem och var trött som satan, klev upp 6 i morse för att börja jobb 7, och jobbade till 16 ;)
Nu har jag "gnällt" färdigt x'D Ikväll blir det istället för tvättstugan och laga matlådor, vilket var planen för ikväll, så beställer vi hem lite mat och ser på film!! :D Har faktiskt varit en riktigt bra vecka trots stressat schema! Har en ganska kul grej att berätta också men gör det en annan gång då jag inte sitter halvt och sover i väntan på att få i mig någon mat!
 
Jag hatar egentligen selfies, men en selfie är väl ändå roligare än ett inlägg med en helvetes massa text och inga bilder? Det tycker jag i alla fall så här bjuder jag på en "Påväg hem"-selfie ;)