Legally blonde

Hej på er! Fredag idag! Men tänkte börja med igår, på kvällen efter allt annat skoj som hände så kom syster till stan, hon hade övernattning här med jobbet så när hon var framme så mötte jag henne vid stationen. Vi gick på macken och köpte chips, läsk och kinderägg innan vi gick hem till mig där vi tog och såg på filmen Legally blonde :D När filmen var slut gick hon till hotellet och jag gick och la mig. Supermysigt! :)
 
 

Solskensmiddag och glass till efterrätt

Hej på er! Idag var jag tillaka på jobbet äntligen! Helt underbart <3 Efter jobbet så mötte jag upp Hanna för att äta glass. Det utvecklades till att vi käkade middag på Bishops uteservering och sedan promenerade ner till Badhusparken där vi köpte glass och sedan gick runt i Surfbukten för att se hur det såg ut. Så sjukt jäkla härligt i detta väder. Var länge sedan vi sågs också känns det som så var verkligen kul attgöra något. Man får passa på att göra roliga saker så här på dagarna då det faktist är fint. ;)
 
 

E-ljudbok - Dödens pendel

 Hej på er! För ett tag sedan så provade jag något nytt, jag lyssnade på en ljudbok som jag lånat från biblioteket! Blir tydligen en "E-ljudbok" till och med då man har den på dator/telefon haha! Så har jag lärt mig något nytt ;) Tog några dagar att ta sig igenom den då uppläsningen tar ett tag. Jag har länge varit skeptisk för det här med ljudböcker, det passar vissa jättebra och andra inte. Nu tänkte jag ge det en chans, och valde då boken Dödens pendel av Jonas moström, har ju läst en bok från den här serien förut och gjorde något jag brukar försöka undvika, jag började på mitten. Ddens pendel är första boken i serien och jag har länge tänkt läsa den. Nu blev det så att jag lyssnade på den! Dock är jg dålig på att göra en sak i taget så jag pysslade ju på med en massa annat medan jag lyssnade vilket inte altid gick så bra haha. Lyssnade också på kvällarna när jag skulle sova, det gick bättre och ar verkligen mysigt! Jagkan tänka mig att det skulle fungera toppenbra om jag lyssnar när jag är ute på pomenad eller så, så det ska ja prova någon gång! Så även om jag tror att "vanliga" böcker är mera min stil så komemr jag lyssna på fler ljudböcker framöver. :)
 
 När Gerd Ekstedt avlider i sömnen av hjärtstillestånd är hennes son den ende som anar oråd. En försvunnen klocka gör honom övertygad om att någon varit inne i hennes sovrum på natten. Kommissarie Johan Axberg, som har fullt upp med semesterplaneringen och en narkotikahärva, avvisar dock misstankarna som ett förvirrat uttryck för sorg. 
Samtidigt får Erik Jensen, läkare på Sundsvalls sjukhus, in en ung kvinna med hjärtstillestånd på akutmottagningen. Att en ung frisk människa plötsligt drabbas av hjärtstillestånd verkar märkligt och han får inte händelsen ur tankarna. 
När sedan en nittonårig flicka hittas död i sin säng kort därefter, inser även Johan Axberg att något är allvarligt fel. En märklig detalj fångar hans uppmärksamhet: flickans klocka är försvunnen. Går en seriemördare lös i staden?