Raias dagbok - Ett hus i ett hus

Nu ska ni få höra något konstigt! Lillmatte bor i ett jättekonstigt hus. Det är nämligen ett hus i ett hus! Hon säger att det kallas för en lägenhet. Jättekonstigt tycker jag! När vi kommer in i huset så kommer vi in i ett rum med en trappa och en massa dörrar! Alla dessa dörrar är tydligen dörrar till lägenheter. Två trappor upp, och det är jättejobbigt att gå uppför dom efter en promenad med lillmatte ojoj, finns dörren till lillmattes lägenhet. Konstigt ord det där, lägenhet. Ett hus med flera små hus i, jaja människor är konstiga!
 
 

Inställd

Hej på er! Hur är läget? I Östersund är det soligt, kallt och vitt ute och jag och Raia började dagen med promenad ner till parken här nedanför. Sedan kilade jag iväg på föreläsning om lungsjukdomar. Egentligen skulle jag ha haft en till föreläsning idag, leversjukdomar nu i eftermiddag men läraren är sjuk så den blev inställd. Istället tog jag jag långlunch med matlåda från Cultum och serien Bones. Det var också väldigt trevligt! Nu ska jag dock sätta igång med att plugga igen dock, Blodsjukdomar ska jag läsa om tänkte jag.
 
 

Pluggstationen

Vårt köksbord har idag omvandlats till "pluggstation". I några veckor nu pluggar jag ju på lite er än 100% så bra planering och en bra station att sitta vid är jäkligt bra att ha. Jag har ett klart schema för hur dagarna ska se ut framöver, och så är et bara att hoppas att det går vägen! ;)
Idag har jag varit på föreläsning, nutrition stod på schemat, sedan hem, plugga, laga middag (lyckades gör så det finns matlåda också, perfekt!) och så ut med Raia. Efter ca en timmes promenad så slutade det med att vi gick hem till Linus och Madeleine för att kika på tågtider. Blev där betydligt längre än tänkt haha. Mycket trevligt, vi pratade om allt från kårgrejs till harry potter x) Och hundar såklart ;) Nu blir det lite mer plugg innan jag gör natt för idag! Fortfarande pigg i huvudet och börjar inte förrän 9.15 i morgon!