Kaninbus i snön

Hej på er! I natt snöade det! Det såg så mysigt ut så jag bestämde mig för att gå ut med Milo, vid halv ett på natten haha. Jag tänkte det att då är det ingen risk för att någon annan är ute, ingen hund som kan överraska oss och så, vilket gjorde att Milo kunde busa i snön utan att jag behövde oroa mig för att han skulle bli uppäten hehe. Vi var ute i ca 20 minuter och det var en lycklig kanin som sprang fram och tillbaka, kröp i buskar och gjorde glädjeskutt. Så himla kul att kunna göra sin lilla bebis så lycklig :') <3 Han var inte alls lika nöjd när vi sedan gick in, men då var det så pass kallt att jag inte ville vara ute längre x) 
 
I mammas jacka var det varrmt och skönt ;)

Halloweenpumpa

Hej på er! Glad Alla helgona och Halloween på er! Eller vad man nu säger ;) Jag tänkte visa er hur min Halloweepumpa ser ut i år! Jag gick mer på det lite ledsna än det arga och läskiga i år, passar perfekt in på mitt humör. Jag är faktiskt riktigt nöjd! Han blev så söt <3
 

Hejdå Lexie

Hej på er! Jäklar vad många katt-inlägg det blivit på sistone ;) Konstigt? Egentligen inte haha. Men idag är det dags för lilla Lexie att åka hem igen, så jag blir kattlös igen. Det ska bli både skönt och lite tråkigt, hon är så jäkla gosig, och det är mysigt att bli mött i dörren när man kommer hem! Mindre mysigt att hon attackerar mina fötter när jag sover och att jag måste tömma kattlådan. Finns för och nackdelar med allt ;) Tror Milo kommer tycka att det blev tomt också, han hr busat varenda dag med Lexie haha, och han har verkligen haft roligt när han retats med henne hehe!