Fly high in the sky

Här bär det av! Idag har jag och Tobias åkt genom halva Sverige ;) Först flyg till Bromma och sedan propeller (FY FAN) plan till Ronneby ;) Jag vet inte om jag gillar att flyga eller inte, det är underbart men jag hatar det :/ Kan man verkligen göra det?? Så nu är vi i alla fall nere i Karlskrona för att ha SAMS-träff inför SFS (Sveriges förenade stdentkårer)  fullmäktige i Maj. :) Så nu är jag ganska seg och vi ska strax till hotellet :) Vi hörs!
 
 
 

Gå och lägg dig

Idag har jag packat och jobbat i stort sett! I morn blir det resa ;) Mer om det får ni veta i morn!
Häromkvällen i alla fall så fick Milo vara en sväng i sängen (har bytt sängkläder idag så då tycker jag att det inte gör något haha). Men han hoppade runt så och kom som aldrig till ro så jag sa "Gå och lägg dig Milo!" även om jag visste att han inte skulle förstå ;) Men tro det eller ej, han hoppade raka vägen till fotänden av sängen och la sig xD Han är så söt lillfisen :')
 
 

Påsk och fiske

Det var jättetrevlig på middagen hos mamma i fredags, hela den sidan av familjen var på plats! Vi var även till Ånge en sväng till den här helgen, nämligen för att fiska lite! Tyvärr blåste det så fruktansvärt så det var inte så stor mening att vara ute, så ganska snabbt gav vi upp ;) Men det var lite roligt ändå, jag har inte pimplat på flera år! xD Men jaja, jag har haft en riktigt mysig påsk, hoppas ni också haft det!