Tisdagsmöten!

God kväll på er! Gud vad virrig jag är idag haha! Höll på att missa inte bara ett möte utan två! Har sett fel på klockan flera gånger och ja.. Knappt fått något vettigt gjort känns det som! Klockan 17 var det KS möte, jag kom dit lite mer än 30 minuter sent då jag helt glömt bort tiden. Där bjöds det på finfika dagen till ära! Själv fick jag en supergod chokladmuffins med en post-it lapp "Idas Semla :)" på haha! Dom är så söta på Cultum <3 Sedan hem och starta skype då det var dags att dra igång med alla intervjuer med SFS valberedning! Så vi körde de tre första initervjuerna med kandidater till styrelsen. Kändes bra at komma igång! Men nu ska jag gå och lägga mig, Raia har redan gjort det och jag har massor att göra i morn så!
 
 

Winter again

Alltså, vinterskor och tjocksockar är framme igen, för att stanna känns det som... De soliga vädret, plusgraderna och isen är borta, ersatt med ett konstant snöande och vårkänslorna har sprunigt och gömt sig igen. Jaja! Jag är ju en sån där som gillar vintern, men när den väl börjat försvinna så får det gärna gå fort och inte alla dessa "återfall" haha, men samtidigt, könt att man kan fortsätta ha vinterkänsla ett tag till, har ju inte hunnit vara till fjällen än nå denna vinter! Vi får se om det hinns med ;) Idag på min och Raias morgonpromenad fick hon för första gången hälsa på en annan hund! En superfin golden retriever kille som hette Diesel ;) Det gick superbra! Tills han blev lite för närgången och nosade på fel ställe så Raia sa ifrån haha. Sedan gick vi in igen, en jag tror Raia var väldigt nöjd ;) 
 
 

Tvättat och påbörjat packningen

Tjena! Igår nämnde jag ju att jag alltid gör saker i sista stund, så igår tänkte jag att jag inte skulle göra så ;) Därför hade jag bokat tvättstugen igår kväll, jag tvättade och tog upp resväskan och har redan börjat se över vad jag ska packa för resan nästa vecka. Och jag tänkte äntligen berätta lite om den! :D Det är nämligen som så att på måndag så åker jag, min syster och vår farmor utomlands! Det blir en veckas underbar semester för oss tre tjejer och jäklar vad vi ska roa oss! Passar underbart då vintern ju har bestämt sig för at komma tillbaka på riktigt här i Östersund, jag behöver verkligen lite sol och värme nu haha!
Vi ska åka till Madeira, en ö som tillhör Portugal och kallas "Atlantens pärla" :D <3 Fy fan alltså vad jag längtar ;)