Strålande jul, struliga jul

Vad är egentligen en perfekt jul?
Allt den utslitna singelmannan Juliet önskar sig till jul är en stämmningsfull helg tillsammans med släkten. Att hon råkar vara besatt av alla julens bestyr och måsteslå knut på sig själv för att hinna sy änglakostymer, flänga runt i affäreroch fixa all mat gör dock inte saken enklare.
Allt Juliets syster Gemma, som är singel och jobbar som regiassistent, önskar sig är en avkopplande julhelg på en tropisk ö, långt bort från all dramatik och diviga skådespelare.
Tills ett systerligt gräl leder till nya planer vill säga - de ska byta liv över julen.
Juliet åker iväg på en tropisk semester och oväntade äventyr medan Gemma firar en mysig, snöig högtid med sina syskonbarn. Juliets snygga granne Will är dessutom en bra bonus.
Det blir inte alls den jul någon av dem tänkt sig, men den kan mycket väl visa sig uppfylla alla deras önskningar...
 
Hej på er, här kommer äntligen mitt fjäde jultips! ;) En julbok så som den ska vara. En rolig härlig och julig historia som handlar mycket om kärlek och vad man gör för varandra som systrar. Den tar några oväntade vändningar och blir aldrig tråkig eller för klyschig. Jag gillade verkligen den här boken och det är stor chans att jag läser den igen runt nästa års jul ;) 
 
Titel: Strålande jul, struliga jul
Författare: Fiona Harper
Förlag: Harlequin
Antal sidor: 336
Recensionsexemplar: Nej
Finns att köpa hosBokus (E-bok) /  Adlibris  (E-bok)  /  Harlequins (pocket)

Kommentera här: