Fruset blod

S:t Vladimirs skola och elevernas familjer evakuera till en avlägsen skidort under jullovet. Strigois har nämligen lyckats samla alla sina krafter och hela moroifamiljer har blivit slaktade, utplånade.
Men det blir tyvärr inte så många mysiga skidturer för Rose: Dimitri är intresserad av en annan kvinna, Lissa måste uppföra sig ordentligt och Roses vän Mason försöker visa hur mycket han gillar henne.
Tyvärr vill Mason också imponera på Rose och det är början till en fullständigt, iskall katastrof för alla inblandade.
 
Hej på er! Fruset blod är fortsättningen på Törst som jag recenserade förra månaden (länk till den recensionen hittar ni under bilden!). Den här boken bygger vidare där förra slutade, Rose har kärleksbekymmer, och har svårt att hitta en balans mellan att vara beskyddare och vara tonåring. Som vanligt är hon lite bitsk och gör (som alla tonåringar) dumma val. Dock får dom ganska stora konsekvenser ibland. Jag tycker den här boken är så jävla bra alltså! Sträckläste denna, precis som första, och vill bara läsa mer hela tiden, vissa sidor i slutet av boken läste jag två gånger till och med haha!. Boken blir aldrig tråkig eller långsam utan kör på bra och det händer så himla mycket saker, fast det blir inte alltför rörigt. En riktigt bra uppföljare på första boken!  :D
 
Titel: Fruset blod
Serie: Vampire academy
Författare: Richelle Mead
Förlag: Bonnier Carlsen
Antal sidor: 336
Recensionsexemplar: Nej
Finns att köpa hosBokus  /  Adlibris 
 
 
Tidigare böcker i serien:

Kommentera här: