Snöfall, Mirakel och frusna hjärtan

Det har gått sexton år sedan Asta lämnade Irland med ett krossat hjärta och ett barn i magen. Tillsammans med dottern Kitty trivs hon bra med livet i London men när hennes chef, de snygga tidningsmogulen Conan, vill att hon undersöker en gråtande madonnastaty i sin gamla hemby tvingas hon tillbaka till lilla Tobercree.
Det som skulle bli en snabbvisit blir plötsligt något helt annat när en vinterstorm sveper in över Irland. Och samtidigt som Asta måste lösa mysteriet med madonnan och återknyta kontakten till sin excentriska familj, dyker den mystiska Jake upp. Att något klickar mellan dem är uppenbart, men går det verkligen att tina upp ett hjärta som varit fruset i så många år?
 
Hej på er! Då var det redan tredje advent och dags för tredje jultipset! :) Denna juliga bok var inte riktigt vad jag väntat mig men trots det riktigt rolig att läsa. Boken tar en del oväntade vändningar och när allt uppdagas så känns det som att alt faller på plats till slut även om reaktionerna många gånger känns lite för små? Boken full av dessa löjliga händelser, som aldrig skulle förekomma i det verkligen livet men som förekommer ofta i både böcker och film. Tyvärr, det drar ner på helhetsbetyget! Att hon faller så för denna Jake också (lite spoiler kanske) på bara någon enstaka dags känns också bara udda. Det går lite för fort fram med vissa saker medan andra står helt still. Däremot så funkar allt detta så här inför jul, då vill man att det ska vara lite extra kärlek och lite smålöjliga tokiga saker som händer! ;)
 
Titel: Snöfall, Mirakel och frusna hjärtan
Författare: Claire Sandy
Förlag: Printz publishing
Antal sidor: 350
Recensionsexemplar: Nej
Finns att köpa hosBokus  /  Adlibris 
 
 

Kommentera här: