Må döden sova

En mystisk bilolycka som kanske inte är någon bilolycka, kvinnor som får hallucinationer oc sår som inte vill läka... Ett självmord och ett mord utlöser ett intensivt polispådrag och kriminalkommissarie Maria Wern pressas hårt av sin chef under den märkliga utredningen.
I centrum för händelserna står Cheironkliniken, en välrenommerad institution som hjälper barnlösa par med provrörsbefruktning. Kliniken ägs och leds av Per Göthe, en man med fläckfritt förflutet och internationell ryktbarhet. Vad kan han ha med dessa mystiska sjukdomsfall och ruskiga mord att göra? Eller är det så att läkemedelsföretaget OKTA kanske har ett finger med i spelet? Att skaffa bevis för att någon olaglig verksamhet försiggår på kliniken kan komma att kosta Marias vän sjuksköterskan Karin och hennes foster livet.
 
Den här boken handlar mycket om känslor, svåra känslor, kälek, hat och längtan. Om hur någon utnyttjar människor i en desperat längtan efter barn. Som alla böcker av Anna så är boken riktigt bra! Den är spännande och man vill hela tiden veta mer. Det här är dock inte en av mina favoriter om Maria Wern trots det. Men helt klart en läsvärd bok. Jag gillar att Anna vågar ta upp såra ämnen i flera av sina böcker!
 
Titel: Må döden sova
Författare: Anna Jansson
Förlag: Månpocket
Antal sidor: 264
Recensionsexemplar: Nej
Finns att köpa hosBokus  /  Adlibris 
 
 

Kommentera här: