Grekland dag 4 - del 1

Fjärde dagen  åkte vi upp till den delen av Aten där Pennys syster bor, och tillsammans med henne och hennes hund så gick "vi på stan" en sväng. Vi åt souvlaki (igen haha!) till lunch på ett mysigt ställe och gick runt och småkikade på olika affärer innan vi åkte till "the mall" köpcentret (GIGANTISKT) där Mariannas (Pennys syster) man jobbade. Där köpte vi glass och väntade på att han skulle sluta. Då åkte vi på roadtripp till bron som leder över från fastlandet till Grekland näst största ö Evia. Det var riktigt kul och vi stannade och tog lite kort med bron i bakgrunden, passade också på att fota några höga berg med snö! Hade inte väntat mig att se snö i Grekland trots allt ;)
Sedan efter någon timmes körning till på ön kom vi fram till deras andra hus, "smmarstället" eller vad man kan kalla det. Där var redan Penny mamma och pappa samt farmor och mormor. Och alla hundar såklart <3
Väl framme gjorde vi inte så mycket utom att vila och vara sociala medan vi väntade på att det skulle bli kväll. När klockan närmare sig midnatt skulle det nämligen hända grejer!
 
 

Kommentera här: